maanantai 3. elokuuta 2009

Asuntomessu suosikkini!

Ehdoton ykkönen mielestäni oli nro 25 Mustarastas.
Mustarastas on perinnehenkinen, mutta tätä aikaa henkivä puutalo, huoneistoalaltaan 178 m2. Energiataloudellisen talon oleskelutilat on sijoitettu ryhmäksi avaran vaikutelman saamiseksi.

Avaran aulan ympärille sijoittuvat makuuhuoneet. Oleskeluaulasta on näkymä alakerran olohuoneeseen. Tilojen ryhmittely on selkeä: sisääntulohalli, kirjasto, olohuone, ruokailutila ja keittiö omana ryhmänä ja kakkossisäänkäynti (harraste-eteinen), kodinhoito ja saunaosasto omana.


Valaistus on suurimmaksi osaksi epäsuoraa päivänvalovalaistusta katon rajassa. Korkeassa tilassa olohuoneenhuoneen sekä portaiden nurkkauksessa opaalimuovin takana loistelamppuvalaistus.


4 kommenttia:

 1. Hei! Vielä näin pitkän ajan jälkeen lueskelin tätä messupäivitystäsi. Tämä oli myös minun suosikkini tuolloin :) Sattuisiko sinulla olemaan näiden kuvien lisäksi kuvaa Mustarastaan portaista ja/tai eteisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Katsoin kaikki kuvat mitä otin asuntomessuilta tuolloin, eikä minulla valitettavasti ollut kuvia portaista tai eteisestä. Pari lisäkuvaa löytyi vain lastenhuoneista ja keittiöstä.

   Poista
  2. Löysin netistä kuvan portaikosta
   http://www.adlux.fi/public/asuntomessut/09valkeakoski/isot/V25-PO-034i.JPG

   Poista