tiistai 17. tammikuuta 2012

Tähkäpää synttärit !Keltaiset lyhdyt valmistin vain tulostamalla tämän kuvion keltaiselle paperille ja liimaamalla lieriöksi. Sisään laitoin led-tuikun tunnelmaa luomaan. Viirit tein myös tulostamalla keltaiselle paperille aurinkoja, jotka sitten leikkasin irti ja liimasin violettiin kartonkiin.


Keltaisesta langasta letitin muutaman letin ympäri asuntoa.


Kakun päällä oleva Tähkäpää figuurin tilasin Ebaystä. Tarjolla oli kolmenlasisia pipareita, kakkua, coctailpaloja (lihapullia, nakkeja, juustoa ja viinirypäleitä) tarjoiltuna paistinpannusta sekä tietenkin karkkia, popcorneja ja raffeleita. Tarjolla oli myös violettia limukkaa (Spriteä värjättynä violetilla pastavärillä).


Hauskin leikki näytti olevan paistinpannun "lyönti" Flynn Riderin nenään. Jokainen lapsi sai vuorollaan yrittää asettaa silmät sidottuina tuon printatun paistinpannun mahdollisimman lähelle Flynn Riderin nenää. Tulostettavat paistinpannut löytyivät täältä ja julisteen tulostin tästä A3 kokoon. Flynn Rider julisteita oli myös tulostettuna ympäri asuntoa.
"Tähkäpää laske hiuksesi alas." Onkiminen toteutettiin Tähkäpään letillä. Pussista löytyi Tähkäpää suklaamuna, Tähkäpää tarroja ja pari tikkaria. Suklaamunat (samoin kuin tarratkin) toimme mukanamme jo marraskuun Prahan reissulta, Suomessa en ole näitä munia vielä nähnyt. Lapset saivat vielä lisäksi mukaansa kotiin lähtiessä Tähkäpää paperinuken tai tuon Flynn Rider julisteen.


Tähkäpään asuun kuului tietenkin myös (puinen) paistinpannu.

3 kommenttia:

  1. Hei, kiitos Tähkäpää-synttäri ideoista! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Meillä oli myös tänään Tähkäpää-synttärit. Sinunkin sivujasi kurkin etukäteen. Jos tykkäät niin blogistani löytyy kuvia meidän synttäreistä. Harmillisesti vaan blogger ei nyt ole yhteistyökykyinen ollut muutaman postauksen kanssa ja kuvat ihmeellisesti vasemmassa laidassa, mutta ehkä ne alkaa taas jossain vaiheessa asettua kuten pitää. :)

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa! Mekin taidamme tehdä näillä eväillä kivat synttärit ;)

    VastaaPoista