lauantai 2. heinäkuuta 2011

Prahassa lasten kanssa osa 2

Toinen matkapäivä oli omistettu Prahan eläintarhalle. Heti hotelliaamiaisen jälkeen suuntasimme raitiovaunulla Vltava-joen rantaan. Kello 9.00 lähti jokilaiva kohti Prahan eläintarhaa. Laivamatka kesti 75 minuuttia ja kuljimme kahden sulun kautta kohti eläintarhan laituria, josta oli pieni kävelymatka itse eläintarhaan. Perhelippu Prague Steamboat Company:n laivaan maksoi meiltä vain 200 CZK.







Eläintarhan portille on tehty eläinten tassunjäljistä "bulevardi" Hollywood Boulevardin tapaan. Perhelippu maksoi 450 CZK.







Eläintarhan alue on laaja, joten kävelyä riitti. Aluella on myös köysirata, jolla olisi päässyt jyrkän rinteen päälle, me kuitenkin kiersimme kävellen tuon rinteen päälle. Juoman yms. myyntipisteitä oli ripoteltu pitkin aluetta, joten janokaan ei päässyt yllättämään.







Koko päivä hurahti tuolla eläintarhassa ja palasimme bussilla ja metrolla takaisin hotellille. Illalla kävimme vielä syömässä ja vähän kiertelemässä kauppoja. Julkisen liikenteen 3 päivän lippu on hyvä lippu juuri lasten kanssa liikkuville. 330 CZK maksavalla lipulla matkustaa yksi aikuinen ja yksi 6-15 vuotias lapsi 72 tunnin ajan rajattomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti