perjantai 17. elokuuta 2012

Ari Vallin HC Sparta Prahaan!

"Bluesissa päättyneellä SM-liigakaudella pakitellut Ari Vallin jatkaa uraansa Tšekin pääsarjajoukkue HC Sparta Prahassa.

Ylöjärveltä lähtöisin oleva, mutta Tampereen Tapparan juniorikoulussa kiekko-oppinsa saanut Ari Vallin lähtee haistelemaan uusia tuulia. 34-vuotias puolustaja on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Tšekin Extraliigassa pelaavan HC Sparta Prahan kanssa.
SM-liigassa kasvattiseuransa Tapparan lisäksi HPK:ta, Jokereita, Kärppiä, HIFK:ta ja viimeisimpänä Bluesia edustanut Vallin on ehtinyt urallaan vierailla myös ulkomailla, sillä mies vietti kaudet 2006–2010 tahkoten niin Pohjois-Amerikan, Ruotsin, Sveitsin kuin Venäjänkin kiekkokaukaloita.
Viime kaudella Blues-paidassa pelaamissaan yhteensä 61 runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa Vallin tilastoi 16 (7+9) tehopistettä, joilla hän oli espoolaisjoukkueen kolmanneksi tehokkain puolustaja." - Lähde: JATKOAIKA.COMNäin saimme lukea lehdestä heti kesäkuisen Prahan matkan jälkeen. Mikäs sen mukavampaa kuin "oman kylän poikia" tsekkiläisessä suosikkijoukkueessa.

Sparta Praha pelaa kaksi European Trophy peliä 17.-19.8. Suomessa. Kuopiossa on perjantaina vastassa KalPa  ja sunnuntaina Jyväskylässä JYP. Aluksi suunnittelimme olevamme kannustamassa Spartaa Jyväskylässä, mutta aikataulut eivät oikein sovi yhteen, koska sunnuntaina peli alkaa vasta klo 18.30. Mutta ei viikonlopusta selvitä ilman Tsekkikiekkoa, sillä lauantaina Tappara kohtaa Hakametsässä European Trophy ottelussa HC Bili Tygri Liberec:n ja sitä ei jätetä väliin. Jo perjantaina Tappara pelaa Tsekin Extraligan voittajaa  HC CSOB Pojistovna Pardubicea vastaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti